Laser, licht met vele mogelijkheden.

De laser ( light amplification by stimulating emission of radiation ) is een hulpmiddel dat tegenwoordig niet meer is weg te denken. De toepassingen zijn legio.

Een laser geeft een zeer smalle intense lichtbundel af, die met grote precisie te richten is. Op het punt waar het licht geabsorbeerd wordt ontstaat hitte die op verschillende manieren is aan te wenden.

In het lichaam worden verschillende lasers gebruikt voor allerlei medische en cosmetische behandelingen. Bekende toepassingen zijn duurzaam epileren, verwijderen van tattoo’s, sproeten, spider naevi, couperose enz. De stoffen die hierbij het licht absorberen zijn melanine, hemoglobine en tattoo pigmenten.

Iedere stof heeft zijn eigen absorptiefrequentie, meestal uitgedrukt in de golflengte. De hitte brengt een verandering in het getroffen weefsel die het gewenste effect oproept. Zo zal voor het verwijderen van tattoo's de pigmentkorrels zodanig heet worden dat ze verpulveren waarna het lichaam ze op kan ruimen. Bij bloedvaatjes zal de hemoglobine die verhit wordt het bloed doen stollen waardoor ongewenste bloedvaatjes als spider naevi en couperose verdwijnen.

 

 

  • Mijn nieuwe laser heeft twee verschillende frequenties hij kan infrarood en groen licht uitzenden.
  • De infra rode laser kan zwarte en donkerblauwe tattoo's verwijderen.
  • De groene laser kan rode en bruine tinten verwijderen, daarnaast is het een vaatlaser.
  • Lichtblauw en geel zijn kleuren die ik niet kan verwijderen.
  • Met de groene laser kan ik sproeten behandelen en kleine vaatjes.
  • pinlogo
    Helaas heb ik geen pin mogelijkheid.
logo
Studio Roscher
Laser

Sânpaed 9, 9024 EC Weidum

tel. 058-2159686/ 06-24234324

Contact