Intieme piercings bij de vrouw deel 2.

Hoed piercing.

De hoed van de clitoris is erg dun en kan gemakkelijk gepierced worden, genezing is doorgaans binnen twee weken. Er kan zowel horizontaal als verticaal geprikt worden. De horizontale piercing geeft meestal weinig stimulatie, de vertikale geeft daarentegen meestal wel veel stimulatie. Ook hier is de anatomie van groot belang. In beide richtingen kunnen zowel ringen als barbells gedragen worden.

Isabella.

Schuin door de clitoris verlopend staafje. De intrede is bovenin de hoed, waar de schaamlippen samen komen, de uittrede is net onder de clitoris in de ruimte die omsloten wordt door het v-vormige frenulum. Deze recente piercing (Engeland 1993) geeft zeer intensieve prikkeling. Ondanks de grote lengte is het een snel genezende piercing, die echter heel weinig voorkomt. In het algemeen zal voor een teflon barbell gekozen worden voor de genezingsperiode.

Christina.

Deze eveneens zeldzame piercing is in 1993 in Engeland ontstaan. Hij loopt verticaal op de schaamheuvel, beginnend net op de hoed, eindigend ongeveer 1,5 cm erboven. In het verlengde van de Isabella dus, en kan samen met deze geplaatst worden. Fourchette Centraal in het perineum, de plaats waar bij bevallingen ongeveer de knip gezet wordt, is de plaats waar de fourchette geplaatst wordt. Ook deze piercing is vrij jong. Hoewel hij niet rechtstreeks de meest in aanmerking komende gevoelige delen raakt, kan hij toch een plezierig erotisch gevoel geven.

Princes Albertina.

Analoog aan de Prince Albert bij de man. Door de urethra verlopend, ongeveer een centimeter van het uiteinde naar buiten tredend, dus hoog in de vagina. Werkt erotisch bij vrouwen die stimulatie van de urethra opwindend vinden. De piercing is begin negentiger jaren in Engeland ontstaan.

In het algemeen is het aan te raden dat je eerst een afspraak maakt voor een informatief gesprek, dit is geheel vrijblijvend.

 

 

  • Door de goede doorbloeding genezen alle piercings in dit gebied uitermate snel, en praktisch altijd zonder problemen.
  • De meest gebruikte sieraden zijn een ring voor de horizontale en een barbell voor de vertikale piercing.
  • In het algemeen is het aan te raden dat je eerst een afspraak maakt voor een informatief gesprek, dit is geheel vrijblijvend.
  • pinlogo
    Helaas heb ik geen pin mogelijkheid.
logo
Studio Roscher Intieme piercing voor de vrouw

Sânpaed 9, 9024 EC Weidum

tel. 058-2159686/ 06-24234324

Contact