Intieme piercings bij de man deel 2.

Dydoe.

Meestal paarsgewijs geplaatst langs de rand van de eikel. Nog niet zo heel oude piercing die ontwikkeld is in Noord-Amerika, als een soort vervanger van de voorhuid die daar meestal sneuvelt als gevolg van de daar heersende circumcisiewoede.

Ampallang.

Deze ingrijpende en risicovolle piercing loopt horizontaal door de eikel. Vanwege de goede doorbloeding kan het een vrij bloedige ingreep zijn. De genezingstijd is lang, tot wel een half jaar. Er heerst wat verschil van mening of hij door of boven de urethra langs hoort te lopen. Het oorspronkelijke doel was een initiatierite bij de Dajaks, verder om de vrouw bij de geslachtsdaad meer bevrediging te geven. Weigering een ampallang te laten plaatsen kon scheidingsgrond zijn. De herkomst is Indonesië, in het bijzonder Celebes en Borneo.

Guiche.

De herkomst van de guiche moet gezocht worden op de eilanden in de Zuid-Pacific. Ook hier is weer sprake van een initiatierite. Door de raphe, een op een naad lijkende huidplooi die van het toompje langs de penis, over het scrotum tot aan de anus loopt, werd met een mespunt een gat gestoken, in het gebied tussen scrotum en anus. Dit gat werd dan doorstoken met een leren riempje, tegen woordig worden hier ringen en barbells toegepast. Vaak worden deze ringen verzwaard met gewichtjes. Hierdoor wordt dit meestal erotisch gevoelige gebied gestimuleerd. De genezingstijd is ongeveer acht weken.

Hafada.

Gelijk de meeste mannelijk genitale piercings, is dit ook weer onderdeel van de initiatie riten, ditmaal in Arabische landen. Meestal worden ringen gebruikt, ze kunnen over het hele scrotum, en langs de penis, verdeeld geplaatst worden.

In het algemeen is het aan te raden dat je eerst een afspraak maakt voor een informatief gesprek, dit is geheel vrijblijvend.

 

 

  • De vorm van de mannelijke genitaliën maakt het mogelijke een grote verscheidenheid aan sieraden te bevestigen
  • In het algemeen is het aan te raden dat je eerst een afspraak maakt voor een informatief gesprek, dit is geheel vrijblijvend.
  • pinlogo
    Helaas heb ik geen pin mogelijkheid.
logo
Studio Roscher Intieme piercing voor de man

Sânpaed 9, 9024 EC Weidum

tel. 058-2159686/ 06-24234324

Contact