Intieme piercings bij de man.

De vorm van de mannelijke genitaliën maakt het mogelijke een grote verscheidenheid aan sieraden te bevestigen. Een aantal ervan zijn redelijk eenvoudig, maar er zijn er ook bij die ronduit gevaarlijk kunnen zijn, en dan ook een grote kennis van de anatomie vragen van de piercer. Ook zijn er piercings die niet voor iedere man toepasbaar zijn. De genezingstijd loopt uiteen van enkele weken tot enige maanden. Over het algemeen geven goed geplaatste piercings weinig problemen tijdens de genezingsperiode.

Pubic piercing.

Deze piercing wordt horizontaal net boven de penis geplaatst. Een piercing die over het algemeen weinig bijdraagt aan het gevoel, maar die er wel leuk uitziet. De kans op uitgroeien is redelijk groot, vooral als op deze plaats veel vet zit, want dit geeft weinig steun om de piercing op zijn plaats te houden.

Frenum piercing.

Deze nog vrij jonge piercing heeft net als de pubic geen eigen naam, maar de naamgeving is afgeleid van de plaats waar hij bevestigd is. Het is een in Europa verzonnen piercing, welke snel geneest. Een ring of een barbell wordt horizontaal door het toompje onder de eikel gestoken. De mooiste variant bestaat uit een metalen band rond de penis in de groeve onder de eikel, welke gesloten wordt door een barbell die door het frenum gestoken is. De maat van deze band moet zodanig zijn dat bij erectie de band net aansluit. Dit is alleen geschikt als de rand van de eikel groot genoeg is om afglijden van de band in slappe toestand tegen te gaan.

Apadravya.

De apadravya, ook wel apadravra, is omdat hij ook door de eikel loopt een risicovolle piercing met een lange genezingstijd. De plaatsing is verticaal door de eikel, intredend achter de eikel bij het toompje, uittredend ongeveer midden op de eikel. Onderweg wordt de urethra gepasseerd. De oorsprong ligt in Indië, en hij wordt in de Kama Sutra beschreven. Op de afbeelding hiernaast is de frenum ring onder de eikel afgebeeld, en de apadravya door de eikel.

Prince Albert piercing.

De naamgever van deze piercing is Albert von Coburg, de man van koningin Victoria. Het doel er van was de toepassing als dressing ring, de ring kon aan de broeksknoop bevestigd worden zodat in de strakke uniform broeken van die tijd de mannelijkheid minder opviel. De piercing loopt van de urethramond naar het frenum waar hij haaks op de urethra naar buiten komt, de passage door de huid is dus maar heel gering, dit komt ook tot uiting in de snelle genezingstijd van rond de vier weken.

Voorhuid piercing.

De voorhuid kan rondom gepierced worden. De herkomst is onder andere Birma, waar hij in dubbele uitvoering bekend is als oetang, en fungeert als een soort kuisheidsmiddel, omdat de voorhuid door de openingen zodanig afgesloten kan worden dat bevrediging moeilijk tot onmogelijk wordt.

 

 

  • De vorm van de mannelijke genitaliën maakt het mogelijke een grote verscheidenheid aan sieraden te bevestigen
  • In het algemeen is het aan te raden dat je eerst een afspraak maakt voor een informatief gesprek, dit is geheel vrijblijvend.
  • pinlogo
    Helaas heb ik geen pin mogelijkheid.
logo
Studio Roscher Intieme piercing voor de man

Sânpaed 9, 9024 EC Weidum

tel. 058-2159686/ 06-24234324

Contact