Een piercing op intieme plaatsen.

De gedachte achter intiem piercings is aanvullende verfraaiing. Deze verfraaiing wordt meestal gedaan om de aandacht te vestigen op de versierde plekken en met trots hun schoonheid en waardering hiervoor te tonen. De normale plaatsingen zoals hier beschreven zullen nooit de normale sex belemmeren, maar zullen stimuleren en opwinden. Deze trots is in onze samenleving geen gemeengoed. Het resultaat is dat er regelmatig vrouwelijke klanten zijn die niet weten hoe de diverse onderdelen van hun intieme gebied benoemd worden. Heel vaak komen vrouwen (maar ook mannen als zij de afspraak maken voor vrouw of vriendin) met de wens voor een clitpiercing. Bij doorvragen en eventueel laten zien van deze piercing blijkt dat ze toch meestal iets anders bedoelen. Meestal een hoedpiercing, maar soms ook schaamlippiercings.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is intiem piercen niet extreem pijnlijk (als het tenminste door een ervaren piercer gedaan wordt) Het idee mag vreemd of beangstigend zijn, de realiteit is dat het slechts kortdurend en relatief weinig pijnlijk is.

Intiem piercings hebben geen verband met pijn of onderdrukking maar met plezier, stimulatie en aandacht voor het lichaam. Maar natuurlijk moet je in de genezingsperiode wel meer aandacht besteden aan safe sex en dus voorkomen dat je via de piercing in aanraking komt met lichaamsvloeistoffen van anderen. Zelfs in een monogame relatie. Waar mogelijk maak je gebruik van latex barrieres(condooms, beflapje) gedurende de genezingsperiode. Volledige onthouding is absoluut niet nodig tijdens de genezing, je moet alleen de hygiëne goed in de gaten houden. Als het pijn doet of niet comfortabel voelt kun je gewoon even gas terug nemen en het iets rustiger aan doen. In feite is de overgevoeligheid die je in de eerste periode zult bemerken heel interessant om mee te experimenteren, dit kan heel leuke ervaringen opleveren.

Intiem piercings kunnen, net als iedere nieuwe piercing, dus ook de in het begin even bloeden. Dit kan variëren van enkele minuten tot enkele dagen, maar het is ook geen uitzondering als ze niet bloeden. Het dragen van goed aangesloten ondergoed wordt vaak als plezierig ervaren, omdat dit wat steun geeft aan de nieuwe piercing. Indien het bloedt, kan een inlegkruisje ervoor zorgen dat je kleding niet besmeurd wordt.

Het plaatsen van een intiem piercing belemmerd je niet in je dagelijkse gang van zaken. Het is absoluut mogelijk om na een piercing gewoon aan het werk te gaan. Vaak is het niet het beste moment om je strakste jeans aan te trekken. Je mag verwachten dat je je na de piercing goed voelt en net zo mobiel als er voor.

In het algemeen is het aan te raden dat je eerst een afspraak maakt voor een informatief gesprek, dit is geheel vrijblijvend.

 

 

  • Intiem piercings hebben geen verband met pijn of onderdrukking maar met plezier, stimulatie en aandacht voor het lichaam.
  • Het plaatsen van een intiem piercing belemmerd je niet in je dagelijkse
    gang van zaken.
  • In het algemeen is het aan te raden dat je eerst een afspraak maakt voor een informatief gesprek, dit is geheel vrijblijvend.
  • pinlogo
    Helaas heb ik geen pin mogelijkheid.
logo
Studio Roscher Intieme piercings

Sânpaed 9, 9024 EC Weidum

tel. 058-2159686/ 06-24234324

Contact